_F3A3956  B270YGTPPP11YGTP  R237YGGN

Onder de dagelijkse acitiviteiten van de Economische afdeling valt het vertegenwoordigen van Israelische bedrijven in Nederland die op zoek zijn naar een zakenpartner, lokale distributeur of het plan hebben een franchise van hun concept in Europa, en in ons geval in Nederland, op te starten.

Amaro Jewelry Ltd. is één van deze bedrijven: www.amaro.co.il of http://www.facebook.com/Amaro.Jewelry
Op dit moment wordt Amaro vertegenwoordigd in o.a. Australie, Engeland, Oekraine, Japan etc. Zij zien veel mogelijkheden op de Nederlandse markt zowel in distributie alsmede de logistieke hub van Europa, waar Nederland bekend om staat.

De ontwerper en CEO van bedrijf, Irit Goffer-Sasson, is getrouwd en heeft drie kinderen en is het bewijs dat dromen werkelijk kunnen worden op elke leeftijd.

Terwijl ze de verzorging van 3 kinderen op zich had, heeft Irit Goffer-Sasson gestudeerd en haar diploma behaald aan de Instituto Europeo di Design in Italië. Ze begon haar carrière door het ontwerpen van haar sieraden en dit voornamelijk als een leuk tijdsverdrijf te zien. Maar door de jaren heen getransformeerd en gegroeid tot een succesvol bedrijf die internationaal vertegenwoordigd wordt en haar verkoopresultaten dankt aan de jonge carriere dames en moeders met kinderen die haar als inspiratiebron zien en dit ook terugvinden in haar sieraden. Amaro heeft een omzet van miljoenen dollars.

De verscheidenheid van haar collecties, haar originele stempel vandaag geïdentificeerd als Amaro’s stijl, hebben voor een lange tijd ook als een bron van inspiratie voor de internationale mode sieraden Industrie gediend. Ze haalt haar eigen inspiratie uit het dagelijks leven, zoals de immense kracht van vrouwen in de diverse culturen die ze heeft ontmoet tijdens haar reizen rond de wereld en van waar zij enorm onder de indruk was.

Ze geeft anderen kracht, ze dient als rolmodel en versterkt zichzelf door zowel als de vrouw en moeder van 3 kinderen te verschijnen als kunst ontwerper, in staat om elk seizoen te produceren en duizenden artikelen aan te bieden binnen de beste mode- en juwelierszaken in de wereld.

Wilt u meer weten van Amaro sieraden? In contact komen met het management om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken? Mail dan even naar holland@israeltrade.gov.il of bel naar ons kantoor via 070 3760514.

logo amaro