IDBC logo

De Israëlisch-Nederlandse businessclub is dit jaar begonnen als officiële stichting en organiseert nu haar 2e netwerk evenment van het jaar; dit keer de zomer BBQ editie!

Op woensdag 27 Augustus 2014 zullen we weer samen komen met een netwerk groep voornamelijk bestaande uit Israëlische ondernemers gevestigd in Nederland en Nederlandse ondernemers die reeds in Israël activiteiten hebben of interesse hebben om de mogelijkheden tot handel en samenwerking te ontdekken. Maar ook zullen onze zakelijke vrienden de mogelijkheid krijgen deze avond hun kennis en ervaringen te delen in de diverse sectoren waar men actief in is.

Tijdens deze zomer editie zal Managing Director van Liberty Global, de heer Doron Hacmon spreken over:

“If you always do what you always did, you will always get what you always got” – a roadmap to understanding Innovation.

Onze 2e spreker van de avond is een expert op het gebied van Instagram en het gebruik daarvan. Ook als het gaat om zaken doen.

‘Instagram for Business – a Window of Global Opportunity’

Na deze interessante presentaties zullen wij op de mooie buitenveranda van Paviljoen Puur, de BBQ aansteken en nieuwe kennismakingen laten ontstaan en is er de gelegenheid om follow-up te geven aan een eerdere ontmoeting. Al met al een gezelligeimages avond met volop gelegenheid om te netwerken.

Voor meer info of deelname: israelidutchbusinessclub@gmail.com