103173650_cybersecurity

Kan uw bedrijf een dag ​​van 50.000 cyberaanvallen weerstaan?

CEO van BP, Bob Dudley, onthulde in 2013 dat BP gemiddeld aan 50.000 aanvallen per dag leed, van zowel binnen- als buitenlandse overtreders. De omvang van deze activiteit werdt onderstreept in een rapport uitgevoerd door de Council on Foreign Relations (CFR), waar de energiesector werd aangehaald als de meest kwetsbare industrie voor verticale cyberaanvallen..

Met hackers op zoek naar beveiligingssystemen van grote bedrijven om binnen te dringen, voor een toenemend aantal criminele motieven, zoals het verkrijgen van IP en economische ontwrichting: het is duidelijk dat we ons verwikkelen in een cyberoorlog tegen de grotendeels onbekende vijanden.

Complexe cyber aanvallen vereisen een dynamische aanpak van de opsporing en eliminatie, cruciale veerkracht en continuïteit maatregelen, tot aan een consistente communicatie tussen IT en andere afdelingen om een ​​robuuste organisatie-brede cyber strategie te garanderen.

Tijdens de Cyber ​​Security Summit for Oil and Gasvan 30 september tot 1 oktober 2014 in de Amsterdam RAI biedt Nextnine en Waterfall Security u dergelijke systemen om uw cyber netwerk te beschermen.

De Economische afdeling assisteert deze Israelische bedrijven bij het vinden van potentiele samenwerkingspartners in Nederland. Bent u van plan de conferentie te bezoeken of heeft u hier interesse in? Laat het ons weten en wij maken graag kennis met u. Meer info: holland@israeltrade.gov.il of bel ons via 070 3760514/573.

logo  nextnine