FUGU is de Israëlische start-up dat de perfecte uitvouwbare koffer heeft ontwikkeld voor elk type reiziger.

Ken je het gevoel dat je niet weet welke koffer je mee moet nemen? De grote? De kleine? FUGU luggage is een Israëlische startup dat meedoet aan een Kickstarter campagne om haar uitvouwbare koffer op de markt te brengen.

Fugu luggage heeft een koffer ontwikkeld voor elk type reiziger. De koffer kan worden gebruikt als ‘carry-on’ of als ‘full-size’ koffer vanwege haar uitvouwbare functie. De koffer biedt niet naast het vergroten van de koffer ook opties zoals ingebouwde opruimlades, plek voor hangers en een werktafel voor mensen die letterlijk uit hun koffer leven.

FUGU, The Carry On Luggage That Expands, And Even Turns Into A Table!

Het unieke aspect is dat de koffer zich kan uitvouwen en dat het materiaal waarmee de koffer zich uitvouwt even sterk is als de koffer zelf. Daarnaast is de koffer vierkant en niet rechthoekig zoals de traditionele koffer, dus compacter in gebruik.

Read the article in English here