DV Tel.com is een toonaangevende ontwikkelaar van open standaarden en end-to-end oplossingen voor videobewaking. DVTEL’s geavanceerde technologie biedt geïntegreerde IP-video-netwerken voor kleine, middelgrote en enterprise organisaties.

De oplossingen omvatten high-performance, efficiënte opslag HD IP-camera’s en video analytics voor outdoor inbraakdetectie.

DV Tel organiseert op 9 Februari 2015 een bijeenkomst in Utrecht in de Carlton President om hier o.a. live demo’s van perimeter beveiliging te laten zien via live broadcast en app’s die de camera’s op afstand kunnen bedienen.

De dag start om 09.30, inclusief een lunch en aansluitend een netwerk borrel.

Installaties van DVTEL’s bieden in de praktijk bewezen uitbreidbaarheid, flexibiliteit en functionaliteit op duizenden locaties, verspreid over vijf continenten, terwijl het minimaliseren van uw investering en kosten van eigendom bewaakt wordt.

Interesse om deze bijeenkomst bij te wonen? Neem contact met ons op via holland@israeltrade.gov.il of kunt zich rechtstreeks registreren via http://us8.campaign-archive2.com/?u=65ad4d37a1dd4d1c2318924f4&id=06c8e32651