Casual Connect in Amsterdam van 4 tot 6 Februari 2015 is het première event voor de gaming industrie en wordt georganiseerd door de Casual Games Association. Met meer dan 6.500 professionals, brengt het event de meest getalenteerde experts uit de gaming industrie bij elkaar om te leren van de nieuwste trends in gaming. Het event  biedt daarbij ook een netwerkplatform om verder met elkaar in gesprek te gaan of nieuwe experts uit de branche te ontmoeten.

Vanuit Israel hebben een aantal partijen zich ook aangemeldt om aan CC deel te nemen. Grote partijen als Woobi en Startapp presenteren zich o.a. als sponsor of organisator van side-events die plaatsvinden rondom CC.
De start-up bedrijven uit Israel die graag in gesprek gaan mogelijke strategische partners, game developers, publishers en investeerders zijn:

Sidekick games
Tap.Pm
TROPHiT
imagine machine
Inneractive
justAd
Gingee

Voor B2B afspraken met deze partijen of meer informatie, neem even contact met ons op via holland@israeltrade.gov.il