Onlangs heeft Apple zijn Apple Watch geintroduceerd. Sommige speculeren dat er al zo’n drie miljoen van zijn verkocht. Er zijn zo’n 3500 apps beschikbaar voor de  Apple Watch, maar het opmerkelijke is dat vele apps ontworpen zijn door Israëlische startups. Zie hieronder een top vijf van de tofste applicaties uit Israël die op de Apple Watch zit.

WatchMe88

De WatchMe88 is een applicatie dat de gebruiker steunt om de juiste match te vinden doormiddel van de Apple Watch. Met deze app kunnen mensen aangeven of ze openstaan om nieuwe mensen te ontmoeten in hun omgeving en deze signalen doorgeven via het horloge.

De applicatie heeft ook een onzichtbare modes, en zal zich alleen kenbaar maken als er meerdere mensen zijn met the WatchMe88 app en dezelfde status hebben gekozen. Op het moment dat er een match onstaat zullen de horloges licht geven.

Glide

Glide is een applicatie dat er voor zorgt dat de gebruiker gratis video’s en chats kan versturen naar vrienden en familie via de smartphone. Door middel van haar cloud based streaming technologie kunnen ook kwaliteitsvideo’s worden verstuurd en ontvangen worden op je pols. Deze app is in 2012 ontwikkeld, en vanwege de komst op de Apple Watch streven zij er naar om de gemakkelijkste live streaming video app te worden.

Metronome

Is de muziek app voor op de Apple Watch met een ingebouwd educatief systeem dat spelers helpt oefenen en spelen. Je kan door middel van het tempo van het liedje een beat kiezen dat erbij past.

Niet bekend met metronome? Check hier een youtube filmpje hoe het kan worden toegepast (zonder de Apple Watch).

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Y4NUDOYb3tQ[/youtube]

24me

Kun je soms wel een persoonlijke assistent gebruiken? Maak dan kennis met 24me, een handige app die iedere zzp’er zou moeten hebben. De app bied je niet alleen takenlijsten, ook heeft de app een ingebouwde agenda die integreert met Google Calendar, Outlook en Yahoo. Heb je een Apple-computer en/of iPhone? Dan synchroniseert de app ook nog eens met je Apple agenda. En zo heb je al je taken en afspraken op één plek. Nu vraag je je misschien af wat de app 24me anders maakt dan vergelijkbare apps. Dat antwoord is heel eenvoudig. De app heeft alles-in-één en dat leidt tot een verhoogde productiviteit.

TL;DR
TL;DR is een app ontwikkeld om snel door je inbox te gaan, met de mogelijkheid om snelle reply’s te beantwoorden. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld, thumbs up, of het opnemen van een spraakbericht. Zie het filmpje hieronder.

[youtube]https://youtu.be/24Knfz7hMMI[/youtube]