Israel @IBC2015

IBC is sinds haar eerste optreden 1992 in Amsterdam uitgegroeid tot het meest invloedrijke jaarlijkse evenement voor professionals die zich bezighouden met de creatie, het beheer en de levering van elektronische media en content. Dit jaarlijkse evenement over de ontwikkeling in de internationale media en content branche brengt ieder jaar in September meer dan 55.000 bezoekers uit meer dan 170 landen naar Amsterdam. IBC, de peer-reviewed tech conferentie blijft de plek om belangrijke nieuwe ideeen en ontwikkelingen te lanceren.

Dit jaar hebben wij op het Israëlische paviljoen zo’n 20 deelnemers verzameld die een gevarieerd aanbod leveren aan innovatieve oplossingen voor kabelbedrijven, satellietdiensten, IPTV, OTT, contenteigenaren, TV-netwerken, zendapparatuur, Smart TV en nog veel meer. Onder de deelnemers vindt u bekende gezichten zoals ABonAIR, Kaltura  of Videoflow met ieder nieuwe ontwikkelingen alsmede 8 nieuwe deelnemers waaronder ATX Networks, Jinni, Streamitup of SatLink.

Voor meer informatie en een volledig overzicht van de Israëlische exposanten op het paviljoen klikt u hier. Op onze site Israel New Media Innvoations kunt u ook zoeken op technologie. Voor het maken van een afspraak met onze partijen stuurt u ons een e-mail, wij zorgen zoals ieder jaar dan voor een efficiente planning van uw gesprekken op ons innovatiepaviljoen.

Bent u op zoek naar een specifieke oplossing of heeft u andere vragen stuur ons dan een bericht.  

Houd onze blog in de gaten voor updates.