Israel Inspired by Innovation

Medische innovaties op het Israel Paviljoen tijdens MEDICA 2015, Düsseldorf, Duitsland, 16-19 november 2015

Voor Medica 2015, dat dit jaar plaats heeft van maandag, 16 november tot en met donderdag, 19 november as hebben wij op ons Innovatie Paviljoen 45 exposanten weten aan te trekken. Voor het eerst sinds onze deelname aan Medica hebben wij daarnaast ook een klein paviljoen op Compamed, het internationaal toonaangevende evenement voor de toeleveringsmarkt voor de medische industrie.

Onze exposanten bieden een breed en gevarieerd assortiment aan oplossingen voor bijvoorbeeld Minimaal-invasieve chirurgie (MIS), Telemedicine, Sportgeneeskunde & Fysiotherapie, Interventionele beeldvorming, Thuis & Ouderen Zorg, Imaging & Robottechnologie tot en met Diagnostiek & Monitoring, Disposables & Implantaten en Infectiecontrole.

Bekijk hier de catalogus met onze deelnemende bedrijven. Bezoekt u de beurs en heeft u interesse in een kennismaking, neemt u dan contact op met onze economische afdeling o.v.v. Israel Paviljoen Medica 2015. Wij assisteren u graag bij het maken van een afspraak met onze bedrijven. Bent u op zoek naar een specifieke oplossing of technologie? Ook dan kunt u ons benaderen.

 foto (59)foto (56)