Israel Inspired by Innovation

Ontmoet Israëlische telecominnovatoren @ MWC 2016 Barcelona, 22 – 25 februari as

Een bezoek aan het Israëlische Pavilion op het Mobile World Congress is benoemd als de best bestede twee uur op de beurs. Nergens op het MWC zijn zulk uiteenlopende innovaties geconcentreerd op één nationaal paviljoen, aldus bezoekers. Israël is toonaangevend als het gaat om innovaties op het gebied van communicatie.

Op het Israël Paviljoen vindt u 65 innovatieve high-tech bedrijven met o.a. oplossingen voor infrastructuur en support hardware, software die efficiënte omzetting naar de nieuwste LTE-netwerken mogelijk maakt en tegelijkertijd de prestaties van de huidige systemen optimaliseert. Daarnaast zullen er 80 mobiele apps vertegenwoordigd zijn in de StartApp Natie. De twee grote thema’s dit jaar zijn IoT en cyberveiligheid; maar vrijwel elk aspect van het mobiele ecosysteem zult u aantreffen.

Voor een overzicht van onze partijen op het Israel Pavilion te MWC Barcelona 2016 – zie onze Mini Catalogus.

Wij kijken er naar uit u ook deze MWC weer samen met uw collega’s op ons Innovatie Paviljoen te mogen verwelkomen. Bent u op zoek naar specifieke oplossingen of heeft u interesse in een tailor-made rondleiding, dan kunt u ons een e-mail sturen voor het maken van een afspraak.