Cybertech, ‘s werelds tweede grootste cyber evenement opent voor de derde keer haar deuren in Tel Aviv.

Premier Benjamin Netanyahu, die het Israel National Cyber Bureau in het kabinet van de minister-president heeft opgericht, zal de twee dagen durende conferentie openen. Andere sprekers zijn Alejandro Mayorkas, Amerikaanse Onderminister van Binnenlandse Veiligheid, Udi Mokady, CyberArk Software oprichter en CEO, waarna ook evenals senior executives van HP en IBM aan bod zullen komen. De conferentie zal investeerders, ondernemers, en meer dan 250 cyber security bedrijven bij elkaar brengen. 100 Israëlische startups hebben zich reeds ingeschreven voor de CyBox competitie meest innovatie bedrijf.

CyberTech 2016 zal plaatsvinden in het Israël Trade Fairs & Convention Center, in het nieuwe paviljoen van het Tel Aviv Exhibition Center. Registreren kan via de website van Cybertech. De agenda van de conferentie vindt u hier.