Anagog Smart Parking Wint Best Mobile Innovation op de 2016 Mobile World Congress in Barcelona

Anagog Ltd. het Israelische bedrijf dat het grootste crowdsourced parking platform heeft ontwikkeld heeft de ‘Best Mobile Innovation in Automotive Award’ gewonnen op MWC 2016.

“In what was a remarkably wide field of more than 930 entrants, narrowed to 170 nominees, it is truly an outstanding achievement to have been selected by our esteemed judging panels. We thank all of our entrants, judges, sponsors and partners for supporting the 21st Glomo Awards.” said Michael O’Hara

 

The Anagog mobility status SDK is een applicatie voor de transport sector die gebruikers ondersteunt in het vinden van parkeerplekken onderweg. De Anagog SDK status kan de gebruiker vertellen of de gebruiker aan het lopen of aan het rijden is en of de gebruiker nog op werk of thuis is, waar de auto staat geparkeerd, wanneer deze is geparkeerd en kan aangeven waar er beschikbare parkeerplekken aanwezig zijn op de bestemming van de gebruiker. .

Anagog is in 2010 ontwikkeld door Gil Levy en Yaron Aizenbud, die de eerste jaren hebben gebruikt om de algorythms van de mobiliteit status te perfectioneren. Mede door deze algorythms kan de mobiliteit applicatie leren van het gedrag van de gebruiker en zodoende de beste customer experience leveren met een hoog niveau van privacy beveiliging. Een prettige bijeenkomst is dat de applicatie een lage batterij consumtie heeft waardoor de smartphone niet snel leeg is na gebruik.

Anagog’s mobiliteit status SDK levert bepaalde niveaus van voorspellingen die zijn gebaseerd op de activiteiten van de gebruiker. Een voorbeeld hiervan is dat het een paar minuten voor de plek van bestemming informatie kan geven over de beschikbare parkeerplekken. Ook kunnen de gebruikers  op de hoogte worden gesteld over parkeerplekken die binnenkort vrij komen en worden door de applicatie geleid naar de best passende parkeerplek.

Anagog wil het SDK systeem globaal uitzetten door middel van een B2B model in plaats van een B2C model. Tevens verzamelt Anagog alle informatie van de gebruikers en levert een real-time crowdsoiurced parkeerplatform dat gebaseerd op alle real-time  lege parkeerplekken over de hele wereld. Ook levert Anagog informatie aan partners zodat de customer experience kan worden verbetert.

Read the article in English here