07_2016%5Cpakad_IBC-16_337_215Zoals ieder jaar sinds 2009 staan wij met een national paviljoen op de IBC, zo ook dit jaar. Een selekte groep Israelische partijen met oplossingen voor de media- en entertainmentindustrie zal haar nieuwste trends en ontwikkelingen presenteren op het Israel Paviljoen. U zult bekende partijen aantreffen met nieuwe oplossingen zoals Applicaster, Pixellot, Vidoeflow, VBRAND en Latto maar ook nieuwe deelnemers:

IBC2014-565Lookat Whether your team is in the same room or in 3 different continents, LookAt lets you bring everyone together to review, share and create – all from a single place.

MOST specializes in developing and manufacturing mobile satellite solutions,  for various applications – Defense, Homeland Security, Law Enforcement and Public Safety Industries as well as Commercial applications such as Electronic News Gathering. 

Peer5 the Serverless P2P CDN For Video Live Streaming. Peer’s live streaming video CDN and on demand video streaming CDN shrink loading times and server dependency.

Screenz live, interactive infrastructure where broadcasters and format owners can build live events from their TV programs.

U vindt hier de IBC 2016 Portfolio van onze bedrijven.

Graag faciliteren wij 1-op-1-ontmoetingen met voor u relevante bedrijven. Heeft u een interessante partij gezien die u zou willen spreken of bent u op zoek naar een specifieke oplossing, stuurt u ons dan een e-mail. Wij stellen dan een schema voor u samen zodat u zo effectief mogelijk uw tijd op onze stand kunt benutten.