Door de recente aanslagen in Europa is wereldwijd het besef voor de noodzaak van nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van binnenlandse veiligheid en cyberveiligheid gestegen. HLS 2016 zal daarom inspelen op de toenemende dreiging in het digitale domein. De focus dit jaar ligt op vier hoofdthema’s: intelligentie en terrorisme; het verdedigen van essentiële infrastructuur ((openbaar) vervoer en luchtvaart, elektriciteit, gas, olie); incident management en responsebeleid alsmede het voorbereid zijn op noodsituaties of calamiteiten. Daarbij zullen onderwerpen aan de orde komen zoals ‘mass events- the integrated approach’, ‘a smart global world – risks & challenges’, ‘intelligence, cybercrime & counter-terrorism’ en meer.
Israel HLS & Cyber 2016

Israel HLS & Cyber 2016

De internationale beurs HLS en Cyber opent op 14 november as voor 4 dagen haar deuren voor ministers van binnenlandse veiligheid, politie commissarissen, inlichtingendiensten, cybersecurity bestuurders van overheidsinstellingen, banken en bedrijven, CEO’s en leidinggevenden van toonaangevende bedrijven die actief zijn in de binnenlandse veiligheid en cyberdefensie.

Zo’n 160 Israëlische bedrijven zullen aan duizenden bezoekers uit de hele wereld de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van binnenlandse veiligheid en cyberverdediging tonen. De leverancier van technologie om drone communicatie gecontroleerd te jammen, de aanbieder van een thermische cameratechnologie op de smartphone zijn maar enkele voorbeelden van de innovaties die de bezoekers daar zullen aantreffen. Onder de Israelische deelnemers zijn Elbit Systems, de Mer Group, SuperCom, Rafael, Magal, de Rayzone Group, Israel Aerospace Industries. Het overzicht van de exposanten vindt u hier.

Enkele buitenlandse sprekers zijn Minister van Veiligheid en Binnnlandse Zaken Belgie, Hoofd Europese Cybercrime Centre bij Europol en Havenmeester van de Haven van Rotterdam. Voor verdere informatie over programma, sprekers en deelnemende bedrijven kunt u terecht op de website van HLS 2016.

Kosten van entree bedragen 450 USD en bij registratie via de Ambassade ontvangt u 100 USD korting. Heeft u interesse om de conferentie en beurs te bezoeken? Stuurt u ons dan een mail onder vermelding van “HLS 2016”. Wij kunnen u ook assisteren bij het maken van afspraken met voor u relevante partijen.