De 4e editie van HLS&Cyber Israel zit er weer op!

Van 14 tot 17 november was Tel-Aviv het bruisende middelpunt van alles wat Israel te bieden heeft op het gebied van Fysieke én Cyber veiligheid. 18 maanden voorbereiding, 5000+ bezoekers vanuit 80 verschillende landen, 160 exposerende bedrijven en meer dan 30 sprekers (waarvan 2 toppers vanuit Nederland!) hebben alle bijgedragen aan een uitstekende conferentie. Tevens mogen ook de temperaturen van boven de 25 graden in mid-november niet ongenoemd blijven in de evaluatie van het evenement.

Op de conferentie (bekijk de website hier) waren interessante oplossingen voor beide het fysieke en het cyber beveiligingsveld te vinden. Op de stand van San Ltd. kon de bezoeker zelf proberen hoe hanteerbaar hun lichtgewicht breaching kits zijn. Leidende oplossingen in video surveillance waren te vinden bij Agent vi, Qognify en Briefcam. Buiten vond men het zware geschut: militaire trucks, het continue gezoem van drones en door Heineken verzorgde biertjes.

augustin HLS

Al waren er aan de cyber zijde minder demonstraties te bezichtigen, de oplossingen waren daardoor niet minder indrukwekkend! Verschillende bedrijven bieden oplossingen voor deep web learning, threat intelligence, een verscheidenheid aan SaaS oplossingen en biometrische herkenningstechnieken. Voor een overzicht van alle exposerende bedrijven verwijs ik u naar bovengenoemde website.

Ook het conferentiegedeelte van het evenement was zeer de moeite waard. Panel
discussies en voordrachten werden afgewisseld en verschillende onderwerpen zijn besproken zoals ‘intelligence, cybercrime & counter-terrorism’,‘defending critical infrastructures’ en ‘mass events- the integrated approach’.

wilson hls

Heeft u nou de 4e editie van HLS&Cyber gemist maar wilt u toch graag meer weten over de security industrie in Israel, belt of mail u dan gerust de economische afdeling. Wij voorzien u graag van meer informatie of verbinden u aan een van de Israelische bedrijven!

Ook zal er in het nieuwe jaar een follow-up evenement in ons eigen Nederland worden gehouden! Een kleine, maar daardoor niet minder fijne versie van HLS&Cyber zal Nederland aan doen begin juni. Dus: Get excited en Get in touch!

E: holland@israeltrade.gov.il

T: 070 3760 514