BiomedMixii 2017Ouder worden en vergrijzing is ook op de BIOMED MIXiii conferentie een belangrijk thema. De conferentie zal ingaan op aandoeningen die voornamelijk voorkomen bij ouderen, zoals chronische ziekten, kanker, neurodegeneratieve aandoeningen en diabetes. Tevens zal de toekomst van onze gezondheidszorg aan de orde komen: nieuwe manieren om te diagnosticeren en (oudere) patiënten te behandelen door gebruik van nieuwe methoden en innovaties uit de precisie geneeskunde, genetica. Daarnaast zal ook vanuit een preventief standpunt gekeken worden naar persoonlijke diagnostiek, behandeling en monitoring. Digitale zorg kan een belangrijke rol spelen bij het aanpakken van deze gebieden. Uiteraard zal worden ingegaan op cyber security vraagstukken die verband houden met het gebruik van deze nieuwe technologieën. Actuele onderwerpen zoals robotica, regeneratieve en celtherapie zullen ook worden gepresenteerd.

Als het toonaangevende evenement van de Israëlische Life Science industrie heeft BIOMED MIXiii zich door de jaren heen ontwikkelt tot de belangrijkste jaarlijkse ontmoetingsplaats voor spelers uit de Israëlische en internationale gezondheidszorg. (Inter)nationale sprekers, discussiefora, netwerkmogelijkheden, presentaties van innovaties en b2b ontmoetingen maken BIOMED MIXiii tot een veelzijdig evenement.

De conferentie trekt bezoekers uit de hele wereld aan die de laatste trends en innovaties willen ontdekken, en uit de eerste hand de Israëlische ondernemingsgeest willen ervaren die de basis vormt van niet alleen de bruisende life science gemeenschap in Israël. BIOMED MIXiii heeft in voorgaande jaren meer dan 6.000 senior executives, wetenschappers en ingenieurs mogen verwelkomen, waaronder rond 1.000 deelnemers uit meer dan 45 landen. Op BIOMED MIXiii 2016 hadden meer dan 4.500 één-op-één gesprekken plaats.

Inschrijving

Aanmelden voor het congres kan via deze website. Meld u nu direct aan!

Datum & Locatie

23-25 mei 2017 in het David InterContinental Hotel, Tel Aviv, Israel

Deelnamekosten

De kosten voor deelname aan BIOMEDMIXiii bedragen $415 (op basis van 3-daagse-deelname) per deelnemer. Tot maandag, 8 mei as geldt een vroegboekkorting van $30, daarna gelden de reguliere prijzen. Betaling geschiedt via kredietkaart. Bovengenoemd bedrag is exclusief reis- en verblijfskosten, inclusief:

  • Toegang tot de conferentie en tentoonstelling
  • Deelname aan alle sessies
  • Conferentie drukwerk
  • Lichte versnaperingen tijdens koffiepauzes
  • Lunch volgens registratie categorie
  • Eén-op-één meetings (Networking Club)
  • Deelname aan welkomstreceptie

De organisatie hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden: Tot 9 april 2017 kunt u per e-mail annuleren. Uw annulering stuurt u naar: afarfanyuk@kenes-exhibitions.com. De organisatie berekent $35,- administratiekosten. Annulering ná 9 april as is 50% van de deelnamekosten. Annuleert u ná 23 april 2017 bent u het volledige inschrijvingsbedrag verschuldigd.

Accomodatie

De organisatie heeft met een aantal hotels prijsafspraken gemaakt. Voor een overzicht van de hotels kijkt u hier.