De Economische Afdeling van de Israelische Ambassade in Den Haag organiseert een een delegatie naar de internationale water Watec Conferentie 2017. Hierbij zal elke deelneemer een persoonlijk Watec programma gefaciliteerd krijgen met de mogelijkheid om deel te nemen aan tours toegespitst op uw interesses binnen de watertech sector en innovaties. De focus van de delegatie zal liggen op een bezoek aan de Watec Conferentie, 12-14 september 2017 in Tel Aviv, B2B programma’s met een mogelijkheid om deel te nemen aan het innovatie paviljoen.

 

Wilt u meer weten over hoe Israel en Nederland zich naar elkaar verhouden in de watersector, aanmoedigen wij om een aantal artikelen te lezen op Medium, zoals ‘How can Israel and The Netherlands capitalize the smart water tech revolution?’. Daarnaast kan u op dinsdag 27 juni, 19:00 CEST, deelnemen aan de webinar ‘’How can water intensive industries be more efficient?’. Het artikel en de webinar gaan specifiek in op de digitale revolutie, recycling, zuivering, AI, cyber security en het waterbeleid alsmede innovatie stimulering. Bovengenoemde thema’s zijn dan ook de hoofdthema’s van de Watec conferentie. Een leuke bijkomstigheid is de aanwezigheid van Water Alliance tijdens de Innovatie Hub Panel die zal spreken samen met Kinrot Hutchinson over de toekomst van de watertech en de deelname van het Wetskills programma. Wetskills zal samen met young water professionals van Nederlandse en Israelische waterbedrijven case studies oplossen die worden gepresenteerd op het innovatie paviljoen a.s.14 september.

Mocht u interesse hebben om deel te nemen aan deze delegatie en wilt u meer te weten komen over de Israelische watersector en hoe zij omgaan met het beveiligen van de water infrastructuur, circulaire economie, energie winning, waterrecycling en waterzuivering, dan kunt u contact opnemen voor meer informatie en kosten via de onderstaande contactgegevens.

 

Ms. Anne-li Steutel
B2B Project Manager Cleantech, Water & Agriculture
Economic Department – Embassy of Israel
T. +31 70 376 05 30|  anne-li.steutel@israeltrade.gov.il | www.israeltrade.gov.il/netherlands | https://medium.com/@annelisteutel

@Steuteltje  Anne-li Steutel