Torch, een sociale hardloopervaring waarmee je één tegen één tegen een vriend kunt spelen, of tegen spelers van hetzelfde niveau wereldwijd. Met de Vi-trainer leidt de AI-coach mensen door meeslepende en vermakelijke workouts die aangepast zijn op de doelen en vaardigheden van die persoon.

Na een opwindend stuk hardlopen en wat reinigend zweetverlies, is er geen betere manier dan je nieuwe fitness-levensstijl te laten zien door wat je draagt. Maar wat als je de oude manier van zoeken door middel van tekst kan voorkomen om dat perfecte zomertopje te vinden? Donde is één van de voorbeelden: een Israëlisch bedrijf dat focust op manieren om de online winkelervaring te verbeteren. Donde is een platform dat de online winkelervaring van de klanten verbetert door gebruik van kunstmatige intelligentie – die meedenkt met de klant en de resultaten laat zien die deze in gedachten heeft. Donde gebruikt niet de klassieke tekstzoekbalken, maar visuele signalen, gecombineerd met gepatenteerde algoritmes die erop gericht zijn de manier waarop klanten omgaan met producten te imiteren. Zo bieden ze de meest relevante aanbevelingen. Forever 21, één van de grootste kledingmerken voor vrouwen, heeft Donde Search geïmplementeerd. Nu winkelen meer en meer online gebeurt, is het creëren van een goede winkelervering topprioriteit op e-commerce-gebied. Donde Search blijft de aanvoerder met hun visie op visueel winkelen.

Ben je te moe om je vingers te bewegen om je volgende outfit, maaltijd, of huishoudelijke producten te bestellen? Met VoiceFront, een SaaS-platform voor e-commerce handelaren, biedt een oplossing die het mogelijk maakt met de stem te bestellen in virtuele winkels. Ze gebruiken virtuele assistenten als Alexa en Google Assistant, en alles wat je nog nodig hebt om online te bestellen is je stem. VoiceFront wil Amazons martkaandeel van 95% op het gebied van stem-bestellen verbreken. Men verwacht dat het stemgestuurde handelsgebied in 2022 met 55% zal groeien. VoiceFront staat er klaar voor om deze nieuwe ontwikkelingen aan te sturen en jou in staat te stellen te bestellen met je stem, vanuit je comfortabele plekje op de bank.

Nog drie maanden resteren er van 2020, en onze nieuw-ontwikkelde gewoontes, levensstijlen en technologieën zullen in ons kielzog volgen, 2021 in. Zoals we over dit jaar gehoord hebben, is het ‘nieuwe normaal’ gearriveerd. Met innovatieve Israëlische technologieën zal de overgang naar deze nieuwe realiteit vlekkelozer zijn. Ook voor de bedrijven zullen deze veranderingen verreikend zijn, en we moeten deze omarmen om vooruit te blijven bewegen in een immer-veranderende wereld.