De Israel Culinary Show 2020 is de eerste grote virtuele conferentie en tentoonstelling van voedsel en dranken, opgezet door het Israëlische Exportinstituut en de Foreign Trade Administration van het Ministerie van Economische Zaken.

Het evenement wordt gehouden op 27 en 28 oktober 2020, en er zal onder andere een virtuele tentoonstellomh zijn van Israëlische bedrijven en een online ruimte voor één-op-ééngesprekken, naast een Trendzone, waarin de laatste trends en marktinzichten op het gebied van voedsel en dranken gepresenteerd worden.

Het evenement is van enorm zakelijk belang, en biedt een unieke mogelijkheid om Israëlische bedrijven te leren kennen die toonaangevend zijn op het gebied van gezondheid en welzijn, om zo potentiële partners te vinden en contact te leggen met klanten over de hele wereld.

De focus van de Israel Culinary Show 2020 zal liggen op uidagingen in het gebied van gezondheid en welzijn, en er zullen innovatieve procducten worden gepresenteerd die overeenstemmen met de wereldwijde trends.

Interesse om deel te nemen of nog vragen? Neem contact op met holland@israeltrade.gov.il.