Op 10 en 11 november is het dan zo ver! Dan vindt het evenement ‘Digital Water Israel’ plaats, georganiseerd door het Israëlische Exportinstituut, de Buitenlandse missie van het ministerie van Handel en Industrie, de Israëlische waterautoriteiten en Mekorot, Israëls’ voornaamste drinkwaterbedrijf.

Het evenement staat grotendeels in het teken van de laatste IoT oplossingen op het gebied van watermanagement, relevant voor zowel overheidsorganisaties als private partijen. De huidige pandemie heeft de behoefte aan IoT oplossingen binnen het watermanagement alleen maar vergroot. Het evenement ‘Digital Water Israel’ komt dan ook als geroepen!

Naast een virtuele tentoonstelling waarin 30 interessante Israëlische bedrijven zullen spreken over hun innovatieve oplossingen op het gebied van ‘Water IoT’, biedt het evenement ook een online B2B arena aan, waarin u de mogelijkheid heeft om de Israëlische deelnemers F2F te spreken.

Heeft u interesse om deel te nemen aan het evenement, c.q. heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons via holland@israeltrade.gov.il