Cloud computing speelt een belangrijke rol bij het aandrijven van elke sector en branche, waardoor het proces wordt vergemakkelijkt dat bevorderlijk is voor bedrijven om te groeien en bloeien, vooral in een post-COVID-19-wereld. 12 Israëlische bedrijven zijn door Forbes uit 100 startups geselecteerd voor de Cloud 100, een jaarlijkse ranglijst van ‘s werelds beste private cloud-bedrijven.

De bedrijven op de lijst zijn “geselecteerd op basis van hun groei, verkoop, waardering en cultuur, evenals op reputatiescore die is verkregen in overleg met 43 CEO-juryleden en leidinggevenden van hun collega’s in de publieke cloud”, voegt Forbes toe.

Hieronder vindt u korte samenvattingen van de twaalf Israëlische bedrijven die bekend staan ​​om hun innovatieve, toonaangevende technologie en oplossingen:

JFrog:
JFrog heeft als missie om continu updates mogelijk te maken via Liquid Software, waardoor ontwikkelaars hoogwaardige applicaties kunnen coderen die veilig naar eindgebruikers stromen zonder downtime. De topmerken ter wereld, zoals Amazon, Facebook, Google, Netflix, Uber, VMware en Spotify, behoren tot de meer dan 5.000 bedrijven die al afhankelijk zijn van JFrog om binaire bestanden te beheren voor hun missiekritieke applicaties.

Sisense:
Sisense stelt dagelijks zakelijke gebruikers in staat om complexe gegevens snel en kosteneffectief onafhankelijk te beheren, analyseren en visualiseren. Hun missie is om overal complexe data om te zetten in inzichten, waardoor de hele organisatie toegang krijgt tot business intelligence.

monday.com:
monday.com is een cloud-based Work OS, waar teams in enkele minuten workflow-apps maken om hun processen, projecten en dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Teams geven vorm aan hun workflows en projecten, code-vrij, met een platform dat zich snel aanpast aan veranderende behoeften.

AppsFlyer:
AppsFlyer, de wereldwijde leider op het gebied van attributie, stelt marketeers in staat om hun bedrijf te laten groeien en te innoveren met een reeks uitgebreide meet- en analyseoplossingen. AppsFlyer is gebouwd rond privacy by design en hanteert een klantgerichte aanpak om 12.000+ merken en 6.000+ technologiepartners te helpen elke dag betere zakelijke beslissingen te nemen.

Gong.io:
Gong.io stelt revenue teams in staat om hun volledige potentieel te realiseren door de realiteit van de klant te onthullen. Het gepatenteerde Gong Revenue Intelligence Platform legt elke klantinteractie vast en begrijpt deze en levert vervolgens inzichten op schaal, waardoor de inkomstenteams beslissingen kunnen nemen op basis van gegevens in plaats van meningen.

TripActions:
TripActions is het toonaangevende wereldwijde zakenreisplatform dat bedrijven en reizigers in staat stelt om te verschijnen en groei te creëren. Niets kan echt de waarde repliceren van persoonlijk aanwezig zijn –– en heeft een missie om de persoonlijke contacten te versterken die mensen, ideeën en bedrijven vooruit helpen.

Armis:
Armis is het eerste agentloze beveiligingsplatform van ondernemingsklasse dat het nieuwe dreigingslandschap van onbeheerde en IoT-apparaten aanpakt. Fortune 1000-bedrijven vertrouwen op de unieke out-of-band sensing-technologie van Armis om alle beheerde, onbeheerde en IoT-apparaten te ontdekken en analyseren, van traditionele apparaten zoals laptops en smartphones tot nieuwe onbeheerde slimme apparaten zoals smart-tv’s, webcams, printers, HVAC-systemen, industriële robots, medische apparaten en meer.

WalkMe:
WalkMe was de pionier van het Digital Adoption Platform (DAP) om gebruikerservaringen te vereenvoudigen door inzichten, betrokkenheid, begeleiding en automatiseringsmogelijkheden te combineren. WalkMe’s missie, opgericht in 2011, is er om digitale acceptatie voor werknemers en klanten eenvoudig te maken en tegelijkertijd de productiviteit van het bedrijf te verhogen. Het WalkMe-platform werkt als een onzichtbare laag met visuele aanwijzingen en gepersonaliseerde inhoud die bovenop uw website of bedrijfssoftware wordt geplaatst.

Yotpo:
Yotpo is het toonaangevende e-commerce marketingplatform en helpt duizenden vooruitstrevende merken zoals Rebecca Minkoff, MVMT, Bob’s Discount Furniture en Steve Madden om de directe groei van de consument te versnellen. De single-platform benadering van Yotpo integreert datagestuurde oplossingen voor beoordelingen, loyaliteit, sms-marketing en meer, waardoor merken slimmere, meer converterende ervaringen kunnen creëren die klantrelaties aanwakkeren en onderhouden.

Snyk:
De missie van Snyk is om ontwikkelaars te helpen open source-code te gebruiken en veilig te blijven. Het gebruik van open source neemt een hoge vlucht, maar beveiliging is een belangrijk aandachtspunt. Het unieke op ontwikkelaars gerichte product van Snyk stelt ontwikkelaars en bedrijfsbeveiliging in staat om voortdurend kwetsbare afhankelijkheden te vinden en op te lossen zonder vertraging, met naadloze integratie in Dev & DevOps-workflows.

Riskified:
Riskified is het AI-platform dat de eCommerce-revolutie aandrijft. De handel heeft transformerende krachten en bij Riskified vinden ze dat iedereen de kans moet hebben om deel te nemen. Risicovol gebruik geavanceerde kunstmatige intelligentie om belemmeringen voor e-commerce te elimineren. AI-platform verzamelt en analyseert e-commercegegevens om patronen te ontdekken die niemand anders ziet, en herkent kansen voor meer inkomsten en minder risico.

BigID:
BigID herdefinieert privacy en gegevensbescherming. BigID helpt organisaties hun klantgegevens te beheren en te beschermen, te voldoen aan privacywetgeving zoals de CCPA en GDPR, en gebruik te maken van ongeëvenaarde dekking voor alle gegevens in alle gegevensopslag.

Neem contact op met uw plaatselijke Israëlische Economische Missie om te helpen bij het vinden van relevante technologieën uit Israël.

De informatie voor dit artikel is verzameld van:

NoCamels: https://nocamels.com/2020/10/12-israeli-founded-companies-forbes-cloud-100-list/

 Forbes: https://www.forbes.com/cloud100/#35d060d45f94

* Bedrijfssamenvattingen zijn afkomstig van elk van hun individuele LinkedIn-bedrijfsprofielpagina’s