De Foreign Trade Administration (FTA) van het Israëlische ministerie van Economie en Industrie beheert momenteel een reeks van 50 Economische en Handelsmissies in toonaangevende doelmarkten over de hele wereld. De vrijhandelsovereenkomst dient als een brug naar mondiale economische systemen die het toestaat om internationale zakelijke relaties te ontwikkelen en investeringen in Israëlische industrieën te bevorderen. De rol van de Missies omvat ook het vinden en creëren van zakelijke kansen, het aanmoedigen van bilaterale investeringen, het assisteren van bedrijven, enz.

Naarmate het hightech-ecosysteem van Israël groter en volwassener wordt, gebruiken we de diensten van IVC om relevante gegevens te verzamelen en te analyseren, om zo de meest nauwkeurige en diepgaande informatie te verstrekken, die bedrijven helpt bij hun scouting-inspanningen, strategie en positie in de Israëlische markt.

IVC, dat is opgericht in 1997, is een toonaangevend bedrijf voor gegevensbronnen en bedrijfsinformatie in de hightechindustrie van Israël. We werken samen met IVC zodat we onze klanten van over de hele wereld kunnen helpen om de markt te begrijpen, verbindingen te leggen en kansen te ontdekken.

De Foreign Trade Administration en de Economische en Handelsmissies van het ministerie van Economie en Industrie in de doelmarkten, ondersteund door de gegevens van IVC, kunnen helpen om toegevoegde waarde te creëren voor de Israëlische industrie en voor onze partners, klanten en collega’s wereldwijd. We helpen u graag en coördineren al uw vragen om de meest efficiënte dienstverlening te garanderen.

We willen graag enkele van de hoogtepunten van IVC voor 2020 met u delen, allemaal beschikbaar op de IVC-website onder Nieuws en Inzichten:

De Israëlische hightechindustrie produceert nog steeds elk jaar ongeveer 1.000 nieuwe innovatieve bedrijven. We nodigen u uit om ons online te bezoeken om zakelijke kansen te verkennen en meer te weten te komen over onze diensten. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. We onderzoeken graag de mogelijkheden om in 2021 samen te werken.

U kunt meer over de Handelsmissie in Nederland vinden op onze website en ons bereiken via de e-mail: holland@israeltrade.gov.il

Download Information