In de nkomende weken organiseert de Handelsmissie van Israël verschillende online evenementen, waar we u van harte voor willen uitnodigen. NB: alle evenemten zullen in het Engels zijn.

5G / IoT Evenement

Dinsdag 22 juni 10:00-11:15u

Verschillende bedrijven uit de Israëlische 5G en IoT-sector zullen hun producten en ideeën presenteren. Na de presentaties is er voor de deelnemers gelegenheid om deze bedrijven te spreken in B2B-meetings. Deze innovatieve en snelgroeiende markt is veelbelovend en u wordt van harte uitgenodigd om hiermee kennis te maken. Meer informatie en registreren kan hier.

Cyber Evenement

Donderdag 24 juni 10:00-11:15u

Verschillende bedrijven uit de Israëlische cybersector zullen hun producten en ideeën presenteren. Na de presentaties is er voor de deelnemers gelegenheid om deze bedrijven te spreken in B2B-meetings. Israël is gerenommeerd vanwege diens grote en vooruitstrevende cybermarkt – kom nu zelf kennis maken! Meer informatie en registreren kan hier.

Greenhouse Technologies

Dinsdag 29 juni 10:00-11:15u

Verschillende bedrijven uit de Israëlische tuinbouwsector zullen hun producten en ideeën presenteren. Na de presentaties is er voor de deelnemers gelegenheid om deze bedrijven te spreken in B2B-meetings. De focus van het evenement zal liggen op kastechnologieën, waar zowel Nederland als Israël sterk in zijn. Meer informatie en registreren kan hier.

Vanaf september zullen er weer fysieke evenementen georganiseerd worden, in samenwerking met Zweden en Denemarken! De volgende staan al op de planning, en via onze LinkedIn en website kunt u op de hoogte blijven van deze en andere evenementen.

12-14 oktober 2021: Cyber Event

30 november – 2 december 2021: Food Technologies Event

 

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u ons benaderen via anita.visser@israeltrade.gov.il. We zien u graag tijdens onze evenementen!