De Israëlische Handelsmissies in Den Haag, Stockholm en Kopenhagen organiseren een Meetup-evenement voor de cybersecurity-sector.

Dit evenement vindt plaats in Den Haag op 18 november 2021, 9:00-17:00 uur, aan de Hague Security Delta Campus, Wilhelmina van Pruisenweg 104.

In de bijgevoegde uitnodiging kunt u meer informatie vinden over het evenement en de registratielink. Aanmelden kan ook via holland@israeltrade.gov.il.

Registratie voor het evenement is noodzakelijk in verband met COVID-19-maatregelen en veiligheid. U kunt in het registratieformulier ook aangeven welke bedrijven u wilt ontmoeten. De vijftien Israëlische bedrijven die deelnemen zijn:

Het staat u vrij dit bericht te delen met anderen die in het evenement geïnteresseerd zouden kunnen zijn. Als het u, uw collega’s of bekenden beter uitkomt op 16 november deel te nemen in Stockholm, laat het a.u.b. aan ons weten en we zullen de informatie aan u opsturen.

Deelname is gratis en tijdens de dag zal er eten en drinken geserveerd worden.

N.B.: Tijdens het evenement gelden de huidige coronamaatregelen. Zoals het er nu uitziet betekent dat dat u een geldige QR-code moet kunnen presenteren om toegang te krijgen. Het evement is zo ingericht dat u 1,5m afstand kunt houden. Dank voor uw begrip en medewerking.

Voor meer informatie of vragen, aarzel niet contact met ons op te nemen:

E-mail: holland@israeltrade.gov.il

Telefoon: +31 (0) 70 376 0514

Registreer hier: Invitation NL – Cyber Event Nov LinkedIn