en algemeen bekende halfgeleider is silicium. Elektronische componenten die halfgeleiders gebruiken, worden halfgeleiderapparaten genoemd, inclusief de IC, een geïntegreerd circuit van transistors. Halfgeleiderapparaten die in veel elektronische apparaten zijn gemonteerd, zijn belangrijke elektronische componenten die ons dagelijks leven ondersteunen.

Israëlische hightechbedrijven exporteren jaarlijks geavanceerde diensten ter waarde van enkele miljarden dollars. Dit unieke ecosysteem is de thuisbasis voor meer dan 800 innovatieve bedrijven, die elk jaar meer dan 250 nieuwe bedrijven lanceren De Israëlische halfgeleiderindustrie is een unieke innovatieve sector, met meer dan 150 ontwerpcentra en honderden creatieve bedrijven, die de toekomst van de meest geavanceerde producten ontwikkelen en ontwerpen in de wereldarena.

Israëlische bedrijven dragen hun technologische wereld van morgen in computerchips bij aan populaire toepassingen. Israël is een internationaal knooppunt van innovatie met zijn ondernemerscultuur en innovatief ecosysteem. De ontwrichtende technologische vooruitgang waar Israël bekend om staat, zoals AI, computervisie, cyberbeveiliging, slimme sensoren, blockchain en automatiseringsprocessen, helpen de manier te veranderen waarop producten worden vervaardigd, ontworpen en op de markt gebracht.

De volgende geavanceerde technologische uitmuntendheid van Israël is erkend door de wereldwijde industrie, omvat een groot aantal ondernemingen en de omgeving die nodig is om ongekende groei en succes op wereldwijde schaal mogelijk te maken.

 3D Signals Toegang naar de cloud, slimme maar eenvoudige technologie maakt digitale transformatie, connectiviteit en bruikbare inzichten mogelijk die de productiviteit verhogen, de bedrijfskosten verlagen en de fabriek helpen het volledige potentieel te bereiken. Fabriek van de toekomst, verhoog de waarde in de kortst mogelijke tijd, met de minste hoeveelheid onderbrekingen, zonder een van hun bestaande machines te vervangen met een geweldige ROI.

Diagsense – levert AI-algoritmen en software voor voorspellend onderhoud, die profiteren in een breed scala aan toepassingen. De Predictive-software kan worden geïmplementeerd in een cloud, on-premise, op een speciale computer of worden ingebed in de klantproducten als een edge-oplossing. De productkwaliteit. – Voorspellend onderhoud. Strategische Partners: Werken met Control system/MES-bedrijven zoals Trunovate en Realiteq.

 Tower Semiconductor – levert hoogwaardige analoge halfgeleiderproductieoplossingen en biedt technologie- en productieplatforms voor geïntegreerde schakelingen in markten zoals consumenten, industrie, automobiel, mobiel, infrastructuur, medisch, en ruimtevaart en defensie. Het aanbod van analoge technologie omvat een breed scala aan aanpasbare procesplatforms zoals SiGe, BiCMOS, mixed-signal/CMOS, RF CMOS, CMOS-beeldsensoren, niet-beeldvormende sensoren, geïntegreerd energiebeheer (BCD en 700V) en MEMS.http://www.towerjazz.com

KITOV.ai ontwikkelt volledig geautomatiseerde visuele inspectieoplossingen voor een breed scala aan productielijnen en markten. Zakelijke voordelen voor klanten: de geavanceerde technologie van Kitov Systems helpt fabrikanten om gebruik te maken van de Industrie 4.0-revolutie om slimme productie te stimuleren en tegelijkertijd de kwaliteit drastisch te verbeteren, de productiekosten te verlagen en snel nieuwe producten te introduceren. Strategische partners: Sumitomo, Denso, Hahn Group, Mitutoyo.

https://www.kitov.ai/

 Newsight Imaging ontwikkelt geavanceerde CMOS-beeldsensorchips voor 3D-machinevisie en spectrale analyse. Newsight’s dieptecamerasensoren voor machinevisie bedienen verticale sectoren zoals mobiel, robotica, industrie 4.0, automobielveiligheid en bewaking. Concurrentievoordeel is de mogelijkheid om hoogwaardige, nauwkeurige en kleine CMOS-sensorchips te leveren tegen een onverslaanbare prijs.

PrintSyst.ai ontwikkelt en distribueert een op AI gebaseerde perfecter die het beoogde gebruik van 3D-onderdelen identificeert en printparameters aanbeveelt om ervoor te zorgen dat additive manufacturing altijd werkt. AI-engine afgestemd op specifieke behoeften, om de productiviteit te verbeteren en 3D-printactiviteiten voor deze klanten op te schalen.

www.printsyst.ai

Technology: IIoT, INDUSTRY 4.0, cloud computing, SCADA, digitale transformatie en gegevensbeheer voor water- en afvalwaterfaciliteiten. RealiteQ biedt aanzienlijke voordelen langs de belangrijkste operationele dimensies van de strategie: kosten, kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid, elimineert obstakels, eenvoudige en niet-afleidende installatie, minimaal onderhoud, gebruiksvriendelijk, relatief lage CAPEX & OPEX.
www.RealiteQ.com

Redler Technologies ontwerpt en produceert motordrivers en op slimme stroomonderbrekers gebaseerde halfgeleidertechnologieën voor de A&D-, Automotive- en industriële sectoren. Hoge prestaties, potentiële productie in India, kosteneffectief, mogelijke modificatie, oplossing van systeemproblemen, aanvullende services. Strategische partners: SASMOS HET, Virtual Forest, Bosch India.
http://www.redler.co.il/

RobotAI software maakt oog-handcoördinatie mogelijk voor robots om de menselijke taken te automatiseren. Zakelijke voordelen voor klanten: Automatisering met visie, flexibeler, kunnen werken en producten met een hoge mix en een laag volume. Strategische partners: Denso, TM, Whirlpool, Deutsche Telekom.

www.robotai.info
Israël staat ook op de eerste plaats wat betreft toegankelijkheid tot de wereldmarkt, met een dubbel zo groot aantal internationale klanten in vergelijking met Silicon Valley.

Het ecosysteem van Tel-Aviv staat wereldwijd op de vijfde plaats. Technologische innovatie heeft de afgelopen decennia een sleutelrol gespeeld in het succes van de lokale hi-tech industrie.