Cloud computing har en viktig roll när det gäller att driva alla sektorer och branscher som underlättar den process som främjar företag att växa och frodas, särskilt i en post COVID-19-värld. 12 israeliska grundade företag har valts ut bland 100 startups till Cloud 100, en årlig ranking av världens främsta privata molnföretag av Forbes.

Företagen på listan har ”valts ut för sin tillväxt, försäljning, värdering och kultur, liksom deras rykte värderade i samråd med 43 VD-domare och chefer från deras kollegor inom det offentliga molnet,” tillade Forbes.

Nedan följer korta sammanfattningar av de tolv israeliska företagen som är kända för sin innovativa branschledande teknik och lösningar:

JFrog:
JFrog har ett uppdrag att möjliggöra kontinuerliga uppdateringar via Liquid Software, vilket ger utvecklare möjlighet att koda applikationer av hög kvalitet som säkert flödar till slutanvändare utan driftstopp. Världens främsta varumärken som Amazon, Facebook, Google, Netflix, Uber, VMware och Spotify är bland de 5000+ företag som redan är beroende av JFrog för att hantera binärer för sina verksamhetskritiska applikationer.

Sisense:
Sisense ger vardagliga affärsanvändare möjlighet att självständigt hantera, analysera och visualisera komplexa data snabbt och kostnadseffektivt. Deras uppdrag är att förvandla komplexa data till insikter överallt, vilket möjliggör åtkomst till affärsinformation under hela organisationen.

monday.com:
monday.com är ett molnbaserat Work OS, där team skapar arbetsflödesappar på några minuter för att köra sina processer, projekt och vardagligt arbete. Team formar sina arbetsflöden och projekt, kodfria, med en plattform som snabbt anpassar sig till skiftbehov, befriar team från manuellt gruntarbete och ansluter team i ett samarbetsområde.

AppsFlyer:
AppsFlyer, den globala attributionsledaren, ger marknadsförare möjlighet att utveckla sin verksamhet och innovera med en serie omfattande mät- och analyslösningar. Byggd kring integritet efter design tar AppsFlyer ett kundorienterat tillvägagångssätt för att hjälpa 12 000+ varumärken och 6 000+ teknologipartners att fatta bättre affärsbeslut varje dag.

Gong.io:
Gong.io gör att intäktteam kan realisera sin fulla potential genom att avslöja kundens verklighet. Den patenterade Gong Revenue Intelligence-plattformen fångar och förstår varje kundinteraktion och ger sedan insikter i stor skala, vilket ger intäktteam möjlighet att fatta beslut baserat på data istället för åsikter.

TripAction:
TripActions är den ledande globala affärsreseplattformen som ger företag och resenärer möjlighet att dyka upp och skapa tillväxt. Ingenting kan verkligen replikera värdet av att vara där ansikte mot ansikte –– och är på uppdrag att driva personliga kontakter som driver människor, idéer och företag framåt.

Armis:
Armis är den första agentlösa säkerhetsplattformen i företagsklass som tar itu med det nya hotlandskapet för icke-hanterade och IoT-enheter. Fortune 1000-företag litar på Armis unika avkänningsteknik för att upptäcka och analysera alla hanterade, ohanterade och IoT-enheter – från traditionella enheter som bärbara datorer och smartphones till nya icke-hanterade smarta enheter som smarta TV-apparater, webbkameror, skrivare, VVS-system, industri robotar, medicintekniska produkter och mer.

WalkMe:
WalkMe var banbrytande på Digital Adoption Platform (DAP) för att förenkla användarupplevelser genom att kombinera insikter, engagemang, vägledning och automatiseringsfunktioner. WalkMe grundades 2011 och har som mål att göra digitala antaganden för anställda och kunder enkla, samtidigt som företagets produktivitet ökar. WalkMes plattform fungerar som ett osynligt lager av visuella ledtrådar och personligt innehåll placerat ovanpå din webbplats eller företagsprogramvara.

Yotpo:
Yotpo är den ledande marknadsföringsplattformen för e-handel och hjälper tusentals framåtblickande varumärken som Rebecca Minkoff, MVMT, Bob’s Discount Furniture och Steve Madden att påskynda tillväxten direkt till konsumenten. Yotpos strategi med en enda plattform integrerar datadrivna lösningar för recensioner, lojalitet, SMS-marknadsföring och mer, vilket ger varumärken möjlighet att skapa smartare, högre konverterande upplevelser som gnistor och upprätthåller kundrelationer.

Snyk:
Snyks uppdrag är att hjälpa utvecklare att använda öppen källkod och hålla sig säkra. Användningen av öppen källkod blomstrar, men säkerhet är en viktig fråga. Snyk unika utvecklarfokuserade produkt gör det möjligt för utvecklare och företagssäkerhet att kontinuerligt hitta och fixa sårbara beroenden utan att sakta ner, med sömlös integration i Dev & DevOps arbetsflöden.

Riskerat:
Riskified är AI-plattformen som driver e-handelsrevolutionen. Handel har transformativa krafter, och vid Riskified tror de att alla borde ha möjlighet att delta. Riskerat använder avancerad artificiell intelligens för att eliminera hinder för e-handel. AI-plattformen samlar in och analyserar e-handelsdata för att upptäcka mönster som ingen annan ser, erkänner möjligheter till ökade intäkter och minskad risk.

BigID:
BigID omdefinierar dataskydd och skydd. BigID hjälper organisationer att hantera och skydda sina kunddata, uppfylla dataskydds- och skyddsbestämmelser som CCPA och GDPR och utnyttja oöverträffad täckning för all data i alla datalagrar.

Kontakta ditt lokala israeliska ekonomiska uppdrag för att hjälpa till att få fram relevant teknik från Israel.

Information för denna artikel samlades in från:

NoCamels: https://nocamels.com/2020/10/12-israeli-founded-companies-forbes-cloud-100-list/

Forbes: https://www.forbes.com/cloud100/#35d060d45f94

* Företagssammanfattningar hämtades från var och en av deras individuella LinkedIn-företagsprofilsidor