Framtiden för hälsovård – 2021 & Beyond

Eftersom det fruktade Covid-19-viruset fortfarande är ett globalt hot för oss alla, måste man stanna och fundera över medicinens framtid under sådana utmanande tider. Mer och mer faller medicinsk personal runt om i världen för deras påfrestningar, exponering och ibland dödliga konsekvenser av deras heroiska handlingar.

Så, vad är svaret för att mildra trycket från dessa överansträngda individer? Man kan säga att genomföra strängare Covid-19-riktlinjer och procedurer, lära ut och ständigt övervaka individers praxis för säker distansering, och så vidare. Men verkligheten i situationen är att det alltid kommer att finnas de som smittas trots sina bästa ansträngningar, liksom de som inte följer bästa praxis / regler, vars tillägg till sjukvården “krigszon” bara bidrar till det medicinska problemet vi möter för närvarande.

Sjukhus har över kapacitet, läkarkontor är nu Covid-19 häckningsplatser och fler och fler arbetar hemifrån … så frågan är: ”Hur hanterar vi och hanterar de svåra uppgifterna att fortsätta att tillhandahålla hög kvalitet, avlägsen, vård av patienter till de som fortfarande behöver läkarvård? ”

Svaret runt om i världen är att ge en större närvaro och fäste inom telemedicin – mer specifikt fjärrövervakning, triage och vård. Medicinens framtid ser en förändring i dessa svåra tider, precis som det traditionella kriget skiftar från att slåss i frontlinjen till att driva krig på Ethernet-linjerna.

Israels ledande intelligens och sofistikering i världarna IoT, Cyber ​​& Cybersecurity, Life-Sciences, Healthcare and Medical Devices gör Israel till en av de mest logiska och sunda partnerna för vårdgivare / institutioner över hela världen.

Företag som:

Biobeat: Ett israeliskt medicinskt teknikföretag som utvecklar lösningar för fjärrövervakning av patienter och kan mäta 15 vitala tecken med sin patenterade, minimalistiska sensor, implementerad i en handleds- och bröstmonitor för lång och kortvarig övervakning. Biobeats handledsmonitor (klocka) är en återanvändningsanordning som används för långtidsvård och en perfekt lösning för dem som lider av kroniska sjukdomar som kräver närmare övervakning. Deras bröstmonitor (patch) är en engångsanordning som används för kortvarig vård i upp till 6 dagar och ger närmare observation för specifika fallpatienter. Båda enheterna används i stor utsträckning i USA, EU och Israel som ett övervakningsverktyg för COVID- och pre-COVID-patienter. Biobeats bärbara enheter är också de första (och enda) enheterna i världen som FDA-rensas för manschettfri icke-invasiv blodtrycksövervakning, vi har också FDA-godkännande för hjärtfrekvens och blodmättnad och bör få ytterligare mätningar rensade av i slutet av februari.

Binah.ai: Färdiga att använda, AI-drivna Digital Healthcare-applikationer hanterar utmaningarna med fjärrkontaktlös hälso- och hälsoövervakning. Dess videobaserade övervakningslösning tar bort behovet av bärbara apparater och förbättrar telemedicin, fjärrövervakning av tålamod och förebyggande medicinstjänster. Binah.ais AI-baserade, unika tekniska mix omvandlar vilken kamera som helst på vilken enhet som helst (smartphone, bärbar dator, surfplatta etc.) till en medicinsk övervakningslösning. Binah.ai: s hjärtfrekvensmätningar (HRV) utgör basen för ett brett spektrum av kroppsmätningar som: blodtryck, mental stressnivå, syremättnad, andning, alkoholblodnivå och mer.

Hyro: Hyros kostnadsfria COVID-19 konversations-AI utvecklades för att hjälpa överväldigade vårdorganisationer som för närvarande hanterar en oöverträffad ökad trafik över sina kommunikationskanaler och för att hjälpa patienter som kämpar för att hitta de validerade svaren de behöver. Deras virtuella assistenter tjänar för närvarande tusentals patienter dagligen i organisationer som Mercy Health och Montefiore Medical Center, vilket ger riskbedömning och symtom triaging samtidigt som de hämtar förebyggande data i realtid från CDC, WHO och andra.

Datos: Datos COVID-19-lösning, implementerad inom 48 timmar, är speciellt utformad för att stödja sjukhus för att hålla misstänkta koronapatienter, och de som är smittade, men inte kräver sjukhusvistelse, hemma samtidigt som de fortfarande ger dem optimal vård. Datos hanterar en stor skala av patientantal med minimala resurser, vilket hjälper till att förhindra att Coronavirus-patienter överbelastar sjukhus genom att maximera sjukhusvistelse hemma samtidigt som den kliniska personalen på sjukhusen skyddas.

MyHomeDoc: MyHomeDocs diagnostiska tillägg för mobiltelefoner möjliggör primärvårdstester och patient-klinikerkommunikation hemifrån. Under en pandemi ökar isoleringen och det akuta behovet av snabba, exakta och säkra test exponentiellt. och MyHomeDoc hjälper till att ersätta ‘kontaminerings-riskabla’ möten ansikte mot ansikte mellan vårdgivare och infekterade patienter. Den säkra, användarvänliga enhetens teknik utnyttjar fyra inbyggda smarttelefonsensorer och inkluderar ett ortoskop [öron], stetoskop [hjärta & lunga], infraröd termometer [temperatur], pulsoximeter [hjärtfrekvens och mättnad] & hud- och halsundersökningar via smarttelefonkamera.

Det här är bara några av de fantastiska israeliska innovationerna och livsförändrande teknologier / företag som tar steget upp för att mildra riskerna / exponeringen av viruset och hjälpa hälso- och sjukvårdens ekosystem att fortsätta tillhandahålla den bästa patientvården och behandlingen under dagarna för att komma.

Om du är intresserad av att prata med någon av dessa fantastiska spelbytare inom hälso- och sjukvårdsindustrin, vänligen kontakta det israeliska handelshandelskontor i din reg