Download InformationForeign Trade Administration (FTA) vid det israeliska ministeriet för ekonomi och industri driver för närvarande en uppsättning av 50 ekonomiska och handelsuppdrag / kontor på ledande målmarknader runt om i världen. FTA fungerar som en bro till globala ekonomiska system, utvecklar internationella affärsrelationer och främjar investeringar i israeliska industrier. Uppdragens roll är också att hitta och skapa affärsmöjligheter, uppmuntra bilaterala joint ventures, hjälp till företag etc.

I takt med att Israels högteknologiska ekosystem blir större och moget använder vi IVC: IVC_Israeli_Entrepreneurial___FEB_2021_Finals tjänster för att samla in och analysera relevant data för att ge den mest exakta och djupgående informationen, vilket hjälper företag med deras spaningsinsatser, strategi och position i det israeliska marknadsföra.

IVC grundades 1997 och är ett ledande datakälla- och företagsinformationsföretag i Israels högteknologiska industri. Vi arbetar med IVC så att vi kan hjälpa våra kunder från hela världen att förstå marknaden, knyta kontakter och identifiera möjligheter.

Utrikeshandelsförvaltningen och ekonomi- och handelsuppdrag från ministeriet för ekonomi och industri på målmarknaderna, med stöd av IVC: s data, kan bidra till att ge mervärde för den israeliska industrin och våra partners, kunder och kollegor över hela världen. Vi hjälper dig gärna och samordnar förfrågningar för att säkerställa den mest effektiva servicen.

Vi vill dela med dig några av IVC: s höjdpunkter 2020, alla tillgängliga på IVC: s webbplats under News & Insights;

—————————————————————————————————————————

Den israeliska högteknologiska industrin fortsätter att producera cirka 1000 nya innovativa företag varje år. Vi inbjuder dig att besöka oss online för att utforska affärsmöjligheter och lära dig mer om våra tjänster. Kontakta oss gärna om du har några frågor. Vi undersöker gärna möjligheterna att samarbeta 2021.

Israeli Entrepreneurial