Varför är cyber viktigt? För att förstå detta måste man förstå vem som använder cyber och för vilket syfte. Kort sagt, alla med en dator, inklusive människor och bilar, använder Cyber. Vad är cyber? Cyber ​​är helt enkelt ett prefix hämtat från grekiska för att beskriva en person, sak eller idé som en del av dator- och informationsåldern. Cyber ​​används före termer som säkerhet för att beteckna en paraplyförsvarsmekanism. Cyber ​​är inte nödvändigtvis en konkret sak för ditt företag att vara cybersäker, och du kan inte känna närvaron förrän något fångas eller går fel. Cyber ​​är fördelaktigt för företag om de använder datorer för att generera inkomster eftersom deras genererade inkomster kan minskas eller äventyras om företaget inte är cybermedvetet.

Israel mästare cyber. Många tror att cyber- och högteknologibranschen växte genom den israeliska militära enheten 8200 – styrkan som ansvarar för att samla in signalinformation och kod av kryptering. Studenter från denna enhet är utrustade med cyberexpertis och går ut i världen för att ta med militär teknik för civilt bruk. Våra roller vid Israels handelskommissioner runt om i världen är att ansluta lokala företag med israeliska bästa innovationer, inklusive inom cyberverksamhet. Så, vad finns där ute?

Har du anställda som loggar in på distans och inte via en säker server med brandväggar? Företaget för cyberinloggningsskydd Safe-T litar inte på någon när du loggar in, så du har en uppmärksamhet på att bara dina anställda har åtkomst till dina värdefulla filer. Loggar dina kunder in på ditt system med sina smarta enheter? Cyber ​​ID-företaget Transmit Security använder biometri tillsammans med din åtkomstwebbplats för att säkerställa att personen som loggar in är den de säger att de är och är auktoriserad personal eller en gästinbjuden. Är du osäker på om din webbplats och onlinedata är skyddade från hackare? Cyberpenetrationsföretaget Pcysys hackar ditt företag etiskt för att upptäcka nätverkssårbarheter och ger dig en uppmärksam rapport. Tänk nu om du vill försvara din organisation mot potentiella hot? Cyberförsvarsföretaget Intezer övervakar realtidsförsök till cyberspionage.

Även om det inte handlar om försvar, utbildar cyberutbildningsföretaget HackerU stötande cyber och omvandlar nästa generation studenter till proffs – “ett bra försvar behöver starka” regenerativa brottstankar och förmågor. Livräddande cyber är inte bara att avlyssna försvarsmakter – CyberMDX säkrar medicintekniska produkter som hjälper människors liv och när information behöver säkerhet mot fysiska och onlinehot – HUB Security marknadsförde en fysisk och cybersäker lagringsenhet. Vill du ha cyberåtkomst till fienders smartphones? Prova Cellebrites hårdvara och mjukvara. Cyber ​​kan dock vara konkret med områden som utbildning, medicin, inrikes säkerhet, skydd.

Vad sägs om icke-företagets användning av cyber? Bilar behöver cybersäkerhet, för om de hackas cyber kanske de inte öppnar eller kör själv från en klippa – det är där OttoSec ​​kommer in för att spela. Infrastrukturdatabaser behöver cybersäkerhet, annars kan insamlad data från regeringen läcka – det är här Silverfort verkar sin magi. Cyber ​​kan till och med hjälpa ett företag att utvecklas – leadgenerering genom cyberföretaget LeadSpotting är online och redo att matcha och avslöja potentiella köp av din produkt. Behöver du mer fördjupad kunskap om människor? Personer av intresseinformation genereras med Digital Clues, endast för de goda killarna.

Cyber ​​har utvecklats för att fånga cyberkriminella innan cyberattacker inträffar och locka dem till smekmånad tack vare Nucleon. Cyberattacker kan också komma via tredjepartsnätverk, tack vare Findings som är skyddad. Cyberkodning kan behöva ökad kommunikation mellan lag, medvetet kommer Checkmarx att spela. Cyberbedrägeri, genom betalningsfrågor, kan regleras nu när SecuredTouch är där. Ransomerad cyberinformation kan till och med lokaliseras på den mörka banan tack vare KELA. Och om din Active Directory äventyras uppnås cyberåterställning genom att anta Semperis. Även om hela din verksamhet är på molnet – Cyber ​​cloud-säkerhet kan vara säker med Reblaze. Och viktigare, och relativt sett, är nätfiskeövervakningsföretaget Blaick där för oss.

En värld av cyberalternativ för ditt företag att anta är stor, främst för att cyberbrottslingarnas värld är påfallande. Dark-Web pengar är mest spårbara med betalningar som inte är valutor. Var försiktig när ditt företag står inför hot och se till att ditt rykte förblir intakt genom att använda cybermekanismer och inte läcka känslig information.