Under de kommande veckorna anordnar Israels handelsuppdrag till Nederländerna, Sverige och Danmark flera online-evenemang och vi inbjuder dig hjärtligt att gå med i dem. Alla evenemang kommer att vara på engelska.

5G / IoT-händelse

Tisdag 22 juni kl. 10.00-11.15

Flera företag från den israeliska 5G- och IoT-sektorn kommer att presentera sina produkter och idéer. Efter presentationerna kommer deltagarna att kunna tala med dessa företag i B2B-möten. Denna innovativa och snabbt växande marknad är väldigt lovande och du är inbjuden att gå med! Mer information och registrering är möjlig här.

Cyber ​​Event

Torsdag 24 juni kl. 10.00-11.15

Flera företag från den israeliska 5G- och IoT-sektorn kommer att presentera sina produkter och idéer. Efter presentationerna kommer deltagarna att kunna prata med dessa företag i B2B-möten. Israel är känt för sin stora och progressiva cybermarknad – gå med oss ​​för att lära dig mer! Mer information och registrering är möjlig här.

Växthusteknologier

Tisdag 29 juni kl 10.00-11.15

Flera företag från den israeliska 5G- och IoT-sektorn kommer att presentera sina produkter och idéer. Efter presentationerna kommer deltagarna att kunna tala med dessa företag i B2B-möten. Fokus för evenemanget kommer att vara på trädgårdsodlingsteknik, vilket är en stark punkt för både Nederländerna och Israel. Mer information och registrering är möjlig här.

Från september och framåt arrangerar vi igen fysiska evenemang! Nedanstående är redan planerade och via vår LinkedIn-sida och webbplats kan du hålla dig uppdaterad om dessa och andra händelser.

12-14 oktober 2021: Cyber ​​Event

30 november – 2 december 2021: Food Technologies Event

För mer information, frågor eller kommentarer kan du kontakta oss via anita.visser@israeltrade.gov.il . Vi ser fram emot att välkomna dig på vår events!