En allmänt känd halvledare är kisel. Elektroniska komponenter som använder halvledare kallas halvledarenheter, inklusive IC, som är en integrerad krets av transistorer. Halvledarenheter monterade inuti många elektronikapparater är viktiga elektroniska komponenter som stödjer vår vardag.

Israeliska högteknologiska företag exporterar avancerade tjänster värda flera miljarder USD årligen. Detta unika ekosystem är hem för över 800 innovativa företag, som lanserar mer än 250 nya företag varje år. Den israeliska halvledarindustrin är en unikt innovativ sektor, med över 150 designcenter och hundratals kreativa företag, som utvecklar och designar framtiden för de mest avancerade produkterna. på den globala arenan.

Israeliska företag bidrar med sin morgondagens teknologiska värld i datorchips till populära applikationer. Israel är ett internationellt nav för innovation med sin entreprenörskultur och innovativa ekosystem. De störande tekniska framstegen som Israel är känt för, såsom AI, datorseende, cybersäkerhet, smarta sensorer, blockchain och automationsprocesser, hjälper till att förändra hur produkter tillverkas, designas och marknadsförs.

Följande banbrytande Israels tekniska spetskompetens har erkänts av den globala industrin, inkluderar ett stort antal företag och den miljö som är nödvändig för att möjliggöra oöverträffad tillväxt och framgång på en global skala.

3D-signaler – Tillverkningsporten till molnet, smart men enkel teknik möjliggör digital transformation, anslutning och handlingsbar insikt som ökar produktiviteten sänker driftskostnaderna och hjälper fabriken att nå sin fulla potential. Factory of the Future, öka värdet på slutresultatet på kortast möjliga tid, med minsta möjliga antal avbrott, utan att ersätta någon av deras befintliga maskiner med stor ROI. https://3dsignals.com/media/

Diagsense – levererar AI-förutsägande underhållsalgoritmer och programvara, som är till nytta i ett brett utbud av applikationer. Förutsägelseprogramvaran kan distribueras i ett moln, på plats, på en dedikerad dator eller bäddas in i klientprodukterna som en edge-lösning. Produktens kvalitet. – Prediktivt underhåll. Strategiska partners: Arbetar med styrsystem/MES-företag som Trunovate och Realiteq. https://www.diagsense.com/

Tower Semiconductor -levererar högvärdiga analoga halvledargjuterilösningar och tillhandahåller teknologi- och tillverkningsplattformar för integrerade kretsar på marknader som konsument, industri, fordon, mobil, infrastruktur, medicin samt flyg och försvar. Analog teknologierbjudande omfattar ett brett utbud av anpassningsbara processplattformar som SiGe, BiCMOS, mixed-signal/CMOS, RF CMOS, CMOS-bildsensorer, icke-avbildningssensorer, integrerad strömhantering (BCD och 700V) och MEMS.

http://www.towerjazz.com

KITOV.ai utvecklar helt automatiserade visuella inspektionslösningar för ett brett utbud av produktionslinjer och marknader. Affärsfördelar för kunderna, Kitov Systems avancerade teknologi hjälper tillverkare att utnyttja Industry 4.0-revolutionen för att driva smart tillverkning samtidigt som den dramatiskt förbättrar kvaliteten, minskar tillverkningskostnaderna och snabbt introducerar nya produkter. Strategiska partners: Sumitomo, Denso, Hahn Group, Mitutoyo.

https://www.kitov.ai/

Newsight Imaging utvecklar avancerade CMOS-bildsensorchips för 3D-maskinseende och spektralanalys. Newsights djupkamerasensorer för maskinseende betjänar vertikaler som Mobile, Robotics, Industry 4.0, Automotive Safety and Surveillance. Konkurrensfördelar är möjligheten att tillhandahålla högkvalitativa, exakta och små CMOS-sensorchips till ett oslagbart pris.

https://www.nstimg.com/

PrintSyst.ai utvecklar och distribuerar en AI-baserad perfekterare som identifierar den avsedda användningen av 3D-delar och rekommenderar utskriftsparametrar för att säkerställa att additiv tillverkning alltid fungerar. AI-motor skräddarsydd för specifika behov, för att förbättra produktiviteten och skala upp 3D-utskrifter för dessa kunder.

www.printsyst.ai

Teknik: IIoT, INDUSTRY 4.0, cloud computing, SCADA, digital transformation och datahantering för vatten- och avloppsanläggningar. RealiteQ erbjuder betydande fördelar längs huvudstrategins operativa dimensioner: Kostnader, Kvalitet, Hastighet, Tillförlitlighet & Säkerhet, eliminerar hinder, enkel och icke-distraktiv installation, minimalt underhåll lätt att använda, relativt låg CAPEX & OPEX.

www.RealiteQ.com

Redler Technologies designar och tillverkar motordrivrutiner och smarta kretsbrytare-baserade halvledarteknologier för A&D, fordons- och industrisektorerna. Hög prestanda, potentiell tillverkning i Indien, kostnadseffektiv, potentiell modifiering, lösning av systemproblem, värden för ytterligare tjänster. Strategiska partners: SASMOS HET, Virtual Forest, Bosch Indien.

http://www.redler.co.il/

RobotAI-mjukvaran tillåter ögonhandkoordination för robotar för att automatisera mänskliga uppgifter. Affärsfördelar för kunder: Automation med vision, mer flexibel, kan fungera och högmix och lågvolymprodukter. Strategiska partners: Denso, TM, Whirlpool, Deutsche Telekom.

www.robotai.info

Israel rankas också som först när det gäller tillgänglighet till den globala marknaden, med dubbelt så många internationella kunder jämfört med Silicon Valley.

Tel-Avivs ekosystem är rankat på femte plats i världen. Teknisk innovation har spelat en nyckelroll i framgången för den lokala högteknologiska industrin under de senaste decennierna.